Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pékné vacsorája

Pékné vacsorája
Pékné vacsorája
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, egyszerű elkészíteni, és finom is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meg a hagymát megtisztítjuk, és cikkekre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, tepsibe rakjuk. Az apróra vágott petrezselyemmel, a pirospaprikával megszórjuk, sőt össze is keverjük. Az olajjal meglocsoljuk, lefedjük alufóliával, és közepesen meleg sütőben, 1 óra alatt megsütjük.
  2. Közben többször megkeverjük, és nagyjából 20 perccel az előtt, hogy elkészülne, a kétcentis darabokra vágott kolbászt is hozzákeverjük, így sütjük tovább.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 118
elküldve: 2
receptkönyvben: 88
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gergely Andrea

Mióta szakács: 2013.02.07.
24 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsis burgonya, tepsis burgonya kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

895
burgonya 1 kg
vöröshagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 3 ek
kolbász 60 dkg