Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsós krumpliragu

Borsós krumpliragu
Borsós krumpliragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságból kivágott recept eredménye.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Salátával tálalhatjuk, de köretként hús mellé is nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót kifagyasztjuk. A krumplit meghámozzuk, kis kockára vágjuk, és megmossuk. 
  2. Egy edényben felhevítjük az olajat,rádobjuk a krumplit, és rövid ideig pirítjuk.
  3. Fokozatosan hozzáadjuk a borsót, a szeletelt paradicsomot, és jól elkeverjük. Letakarva közepes lángon 30 percig pároljuk. Ha szükséges, kevés vízzel felönthetjük.
  4. Végén fűszerezzük oreganóval, bazsalikommal, sóval és borssal.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 49 093
elküldve: 20
receptkönyvben: 506
elkészítve: 34/45
Facebookon megjelent: -

szakács

biu

Mióta szakács: 2012.08.17.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zölborsós burgonya, paradicsomos krumpli borsóval, zöldséges krumpliköret

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

beja1
beja1 Mon, 2015-08-17 19:32

Paradicsom helyett lehet sűrített paradicsomot is használni?

biianka
biu / biianka Fri, 2013-04-05 13:45

Ki olvasztjuk...ha ugy jobban tetszik. Nálunk ezt tájszólással igy mondják.

terranova56
terranova56 Tue, 2015-02-17 02:29

Befagyasztjuk, kifagyasztjuk, bezárjuk, kizárjuk (aki nem érti: kinyitjuk) Ne hagyjuk elveszni ezeket a szavakat
üdv: Ticcsi
Ja és persze a recept jó, imádom a zöldborsót

348
zöldborsó 500 g
burgonya 500 g
olívaolaj 4 ek
konzerv paradicsom 400 g
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint