Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános sült zöldspárga

Parmezános sült zöldspárga
Parmezános sült zöldspárga
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom spárgarecept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tepsit alufóliával kibélelünk. A spárga alsó harmadát meghámozzuk, a tepsibe rendezzük, és az olajjal lekenjük.
  2. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15 percig sütjük. Kivesszük, sóval, borssal, balzsamecettel és citromlével ízesítjük, óvatosan összekeverjük.
  3. A parmezánforgáccsal megszórva tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 196
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sütőben sült spárga

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

122
zöldspárga 500 g
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 25 g