Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pármai csirke

Pármai csirke
Pármai csirke
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évekkel ezelőtt letöltöttem a netről ezt a receptet, most pedig elkészítettem a családom nagy örömére. :D Gyors, ízletes étel. Köretként rizst adtam hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Félbevágjuk a húst, vajban megsütjük mindkét oldalát, majd hozzáöntjük a húslét, a bort és puhára pároljuk. Kivesszük a puha husit, a maradék levet felöntjük a tejföllel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy tűzálló tálat kibélelünk a reszelt sajt felével, erre rátesszük a húst, ráöntjük a tejfölös levet, és befedjük a sajt másik felével.
  3. Sütőben átsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 693
elküldve: 3
receptkönyvben: 232
elkészítve: 3/10
Facebookon megjelent: -

szakács

TraRita

Mióta szakács: 2011.04.19.
118 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros-vajas csirke, csirke pármai módra, pármai csirkemell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

688
csirkemell filé 4 db
csirke alaplé 1 dl
vaj 10 dkg
tejföl 2 dl
fehérbor 1 dl
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint