Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos vöröslencse-ragu

Paradicsomos vöröslencse-ragu
Paradicsomos vöröslencse-ragu
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a vöröslencsés-paradicsomos ragu szinte finomabb, mint a húsos verzió. Gyors és egyszerű elkészíteni, szuper feltét például spagettihez vagy metélthez. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a répát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, majd olívaolajon pároljuk.
  2. Amikor a répa megpuhult, hozzáadjuk a lencsét, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
  3. Amikor a lencse is puhára főtt, hozzáadjuk a paradicsomot is.
  4. Újraforraljuk, és már kész is van.
  5. Az egész nem tart tovább 25 percnél.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 11 366
elküldve: 0
receptkönyvben: 116
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségragu

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

267
vöröshagyma 1 db
sárgarépa 2 db
vöröslencse 20 dkg
passzírozott paradicsom 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
víz 2 dl