Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos tészta 4.

Paradicsomos tészta 4.
Paradicsomos tészta 4.
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a paradicsomot. és a tésztát. Lehet olasz földre kellett volna születnem. Szummázva, sokat kísérletezem e két alapanyag kombinálásával, és ez az egyik legjobban sikerült kísérletem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Odatesszük a tésztát főni.
  2. A paradicsomokat megszabadítjuk a héjuktól, és felkockázzuk őket.
  3. Egy serpenyőben egy kanálnyi vajat megolvasztunk, beledobjuk a paradicsomkockákat, és megsózzuk.
  4. Ha levet eresztett, akkor hozzákeverjük a sűrített paradicsomot és a tészta főzővizéből 2-3 evőkanállal.
  5. Hozzáadjuk a fűszereket, 2-2 kiskanál bazsalikomot és majorannát, és 1 kiskanál oregánót, valamit borsot ízlés szerint.
  6. Fedő alatt lassan összeröttyintjük, hozzáadjuk a tésztát, és adunk hozzá egy leheletnyi reszelt parmezánt is.
  7. Megpirítjuk, és frissen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 14 188
elküldve: 1
receptkönyvben: 235
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

mani

Mióta szakács: 2011.07.07.
5 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olaszos paradicsomos masni, paradicsomos tészta parmezánnal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

700
paradicsom 5 db
sűrített paradicsom 10 dkg
farfalle 25 dkg
parmezán sajt 5 dkg
bazsalikom 1 tk
oregánó 1 kk
majoranna 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek