Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-szarvasgombás harcsa

Paradicsomos-szarvasgombás harcsa
Paradicsomos-szarvasgombás harcsa
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Folytatom a szarvasgombás sorozatom.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

A képen láthatjátok quinoa-val párolt kelbimbóval és vajon párolt bazsalikomos répával tálalva.

Száraz fehérbort ajánlok hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Fokhagymát olajra nyomjuk, egyből adhatjuk mellé a megtisztított harcsa aprólékot.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és amikor minden kis harcsadarab megpirult, hozzáadunk 1 púpos evőkanállal a paradicsomos szarvasgomba krémből.
  3. Mehet mellé az 1 dl tejszín, és egyet rottyantunk rajta.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 207
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

fagyufa

Mióta szakács: 2011.10.31.
13 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szarvasgombás harcsa, paradicsomos harcsa szarvasgombával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

266
törpeharcsa 50 dkg
szarvasgomba paté 1 csésze
főzőtejszín 1 dl
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek