Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-olívás cukkinikenyér

Paradicsomos-olívás cukkinikenyér
Paradicsomos-olívás cukkinikenyér
105 perc / előkészület: 15 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta foglalkoztatott, hogy a jól megszokott víz/tej/joghurt/kefir/növényi bázisú készítmények helyett milyen lenne, ha ezt a komponenst paradicsomlére cserélném?

Erre kreáltam ezt a receptet, fogadjátok szeretettel :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kalácsformát sütőpapírral kibéleljük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. A száraz hozzávalókat összekeverjük.
  3. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a nedves hozzávalókkal összekeverjük. Hozzákeverjük a száraz alapanyagokat.
  4. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a tésztába.
  5. Az egészet a formába öntjük, és megsütjük (gázsütőben ez nekem kb. 1,5 óra volt).
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 969
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

KajSzilvi

Mióta szakács: 2018.01.21.
8 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyha: olasz
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

olajbogyós vekni

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

224
teljes kiőrlésű liszt 20 dkg
zabpehely 10 dkg
sütőpor 1 csomag
1 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
tojás 2 db
cukkini 23 dkg
zöld olajbogyó 5 dkg
passzírozott paradicsom 25 dkg