Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomleves

Paradicsomleves
Paradicsomleves
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető paradicsomleves, ami biztosan a gyerekek kedvence lesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat egy edényben felhevítjük, és megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Felöntjük a paradicsomlével és a vízzel, beletesszük a zellert, sózzuk-borsozzuk, valamint kevés bazsalikommal és babérlevéllel fűszerezzük. Ha édesen szeretjük, adhatunk hozzá kevés cukrot is.
  2. Addig főzzük, amíg kissé be nem sűrűsödik, majd kivesszük belőle a zellert és a fűszereket, botturmixszal pürésítjük, végül belefőzzük a tésztát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 37
össznézettség: 23 909
elküldve: 0
receptkönyvben: 147
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

parileves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

281
passzírozott paradicsom 69 dkg
víz 5 dl
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 db
halványító zeller 1 közepes szár
bazsalikom 1 tk
babérlevél 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 ek
tészta 200 g