Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás krumpli bográcsban István mestertől

Paprikás krumpli bográcsban István mestertől
Paprikás krumpli bográcsban István mestertől
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a bográcsozás ideje!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összeszelt kenyérszalonnát a bográcsba tesszük, mikor már engedi a zsírját, akkor megy bele a felaprított hagyma és a kolozsvári szalonna is. Összekeverjük, és így sütjük pár percig, néha átkeverve, hogy ne égjen le.
  2. Megy hozzá a pirospaprika, hamar átforgatjuk, és rögtön öntünk rá egy kis vizet, hogy ne keseredjen meg.
  3. Hozzáadjuk a durván felszelt paprikát és a paradicsomot, valamint a krumplit. Felöntjük vízzel, és megfűszerezzük.
  4. Mikor már elég puha a krumpli, akkor tesszük hozzá a felkarikázott kolbászt, és öt-tíz percig főzzük még.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 726
elküldve: 1
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
konyhatechnológia: bográcsos
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

kolbászos krumpli, paprikás burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

826
burgonya 3 kg
gyulai kolbász 20 dkg
csípős kolbász 20 dkg
kolozsvári szalonna 30 dkg
kenyérszalonna 12 dkg
vöröshagyma 6 közepes db
1 késhegynyi
bors 1 kávéskanál
tv paprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
fűszerpaprika 1 ek
víz 1 l