r
Nosalty Logó

Panzerotti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Momoo
Panzerotti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 983 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 5887 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 193 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    179 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3329.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    529 mg
  • Nátrium
    2158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    229.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    318 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    25207 micro
  • Lut-zea
    225 micro
Összesen 983 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    265.8 g

Zsír

  • Összesen
    203.6 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    1074 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    19974.6 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    390 mg
  • Kálcium
    2867 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    529 mg
  • Foszfor
    3176 mg
  • Nátrium
    12948 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    743.1 g
  • Cukor
    147 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    1374.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1907 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    846 micro
  • Kolin:
    860 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1510 micro
  • α-karotin
    116 micro
  • β-karotin
    4709 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    151242 micro
  • Lut-zea
    1352 micro
Összesen 5887 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    648.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    420 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4909 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 193 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben.
  2. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk (dagasztós robotgéppel tökéletes), és 45 percre pihenni hagyjuk.
  3. Amikor megkelt a tésztánk, kis gombócokat formázunk, kör alakúra nyújtjuk, beletesszük a tölteléket (körülbelül 2 evőkanál), és félbehajtjuk. A széleit jól összenyomjuk, hogy ne jöjjön szét sütés közben.
  4. Forró olajban kisütjük.

A töltelékhez

  1. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, és hozzáadjuk a gombát és 3 csipet sót.
  2. A sonkát és a sajtot lereszeljük, és a töltelék többi hozzávalójával összekeverjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 93
  • Össznézettség: 20196
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Fánkra és lángosra emlékeztető finomság, hússal és sok finomsággal feldobva. :) A tölteléknek a fantázia szab határt, de talán ez a változat a leggyakoribb. Partikra, utazásra vagy "csak úgy". :)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.