Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panna cotta eperrel

Panna cotta eperrel
Panna cotta eperrel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyon mutatós desszert. Kínálhatjuk kis pohárkákban is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lapzselatint hideg vízben felpuhítjuk. A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kikaparjuk a közepét. A vaníliát elkeverjük egy fazékban a tejszínnel, cukorral, és felfőzzük.
  2. Félrehúzzuk a tűzhelyről, kinyomjuk a zselatinból a vizet, és feloldjuk a meleg tejszínben. Beleöntjük olyan formába, amilyen alakúra szeretnénk, és 4 óra hosszat a hűtőben pihentetjük, utána felszeleteljük.
  3. Az epret feldaraboljuk, hozzákeverjük az eperlekvárt, és egy ek. citromlével felfőzzük . Miután kihűlt, elosztjuk a Panna Cotta-n, és díszítjük vele.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 213
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

alkalom: húsvét, karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

olasz krémdesszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

479
habtejszín 500 ml
cukor 50 g
vanília 1 db
lapzselatin 3 db
eper 250 g
eperlekvár 3 ek
citromlé 1 ek