Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott karfiolszelet

Panírozott karfiolszelet
Panírozott karfiolszelet
26 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt a hűtőben egy kis maradék karfiol, ez lett belőle. Tálaljuk fűszeres joghurttal vagy tartármártással.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt sós, fövő vízben kb. 10 percig főzzük, majd kivesszük, és hagyjuk hűlni. A kihűlt karfiolt szeletekre vágjuk, sóval, borssal megszórjuk.
  2. A tojást felverjük, kevés sóval ízesítjük.
  3. A karfiolszeleteket először a lisztben, majd a tojásban és végül a morzsában megforgatjuk.
  4. Az olajat felforrósítjuk, és a panírozott karfiolszeleteket oldalanként 2-3 perc alatt aranysárgára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 858
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott karfiolszelet, bundás karfiol

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

615
karfiol 0.25 közepes db
finomliszt 1 evőkanál
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek