Lecsófüggő vagyok, szeretem mindenféle formában, és az alapokat kiegészítve mindenféle zöldséggel és fűszerrel. Míg a cukkinis lecsónál a fűszerezés a fontos, a padlizsánosnál a felhasznált zsiradék mennyisége a lényeges, tehát többet kell használni, mint a mezei lecsónál.
Természetesen gazdagítható kolbászkarikával, tojással, ez itt az alapváltozat. Ez az étel is gluténmentes, mert én így főzök és étkezem. Jelen esetben kurkuma is szerepel a fűszerek között, mert szeretem, és erős gyulladásgátló hatása van. Aki hetente fogyaszt kurkumát, valószínűbb, hogy öregkorában nem felejti el kicsoda az Alzheimer, akit folyton emlegetnek vele kapcsolatosan.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!