Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém Vivuctól

Padlizsánkrém Vivuctól
Padlizsánkrém Vivuctól
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legjobb télen-nyáron, imádjuk! Gyorsan kész!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt sütőben kb. egy óra alatt 185 fokon megsütjük.
  2. Ha megpuhult, kikanalazzuk a belsejét, és a fűszerekkel robotgépben pürésítjük. Pirítóssal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 185°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 46
össznézettség: 1 221
elküldve: 0
receptkönyvben: 1
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vivuc

Mióta szakács: 2014.07.17.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

padlizsános kence

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

68
padlizsán 4 db
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd