r
Nosalty Logó

Pácolt hús háromszög sajttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kittusca
Pácolt hús háromszög sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 641 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 3848 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 231 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.3 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14622.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    374 mg
  • Nátrium
    14147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 641 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    229.7 g

Zsír

  • Összesen
    248.8 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    87736.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    2245 mg
  • Nátrium
    84881 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.2 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    760.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    721 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 3848 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5260 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    5089 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    325 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 231 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szeleteljük fel a sertéscombot kb. olyan ujjnyi vastagra (aki gondolja, meg is klopfolhatja egy kicsit).
  2. Keverjük össze a mustárt, a majonézt, a ketchupot, az ételízesítőt és a szójaszószt egy tálba.
  3. A már felszeletelt húsokat mártogassuk bele ebbe a szószba (ha elfogy, kb. a fentiekben leírt arányban pótoljuk a maradék húshoz a szószt), majd lefedve tegyük be a hűtőbe egy éjszakára.
  4. Másnap már csak ki kell venni a hűtőből, egy kiolajozott sütőbe tenni, a háromszög sajtot felharmadolni keresztbe a tetejére, majd megsütni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1249
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 22.

Ajánló

Én petrezselymes krumplival tálaltam, de rizzsel is tökéletes.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pácolt hús háromszög sajttal
Kittusca 22 recept

Édesanyám egy napon megkért rá, hogy készítsek ebédet, mire hazaér a munkából. 1 kg sertéscomb volt otthon, de se pác, se zsemlemorzsa nem volt otthon, ezért kitaláltam egy saját receptet. Következő alkalommal hagytam állni egy éjszakát, és sokkal ízletesebb lett ezáltal az étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek