r
Nosalty Logó

Sajtos-barackos csirkemellfilé

NS
Sajtos-barackos csirkemellfilé
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

271
Kalória
21.8g
Fehérje
9.4g
Szénhidrát
16.1g
Zsír
98.9g
Víz
87.2g
Koleszterin
600mg
Élelmi rost
7.5g
Cukor
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 271 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1083 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    785.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    261 mg
  • Nátrium
    229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    98.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 271 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    87.3 g

Zsír

  • Összesen
    64.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    349 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3140.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    992 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    1043 mg
  • Nátrium
    915 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    37.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    395.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    555 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    710 micro
  • β-crypt
    170 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 1083 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 183 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, és ízlés szerint sóval, borssal, őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
  2. Egy serpenyőben kicsi olívaolajon átsütjük.
  3. Majd zsiradék nélkül belefektetjük egy tepsibe a szeleteket, és rakunk rá felszeletelt őszibarackokat, majd trappista sajttal megszórjuk.
  4. Sütőbe tesszük, és mikor jól rápirult már a sajt is, kivesszük.
  5. Burgonyapürével tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Könnyen elkészíthető ebéd vagy vacsi, igazán nem igényel sok előkészületet. Aki szereti az édes-sós ízharmóniát, az nagyon fogja szeretni.

További receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Hankusz Sára

Csípős tatár beefsteak

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...