Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Oleg krumplija - fokhagymásan,kaprosan

Oleg krumplija - fokhagymásan,kaprosan
Oleg krumplija - fokhagymásan,kaprosan
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szentpétervári kollégánk-barátunktól tanultam ezt az ételt.

Köszi, kedves Oleg! Azóta csak így hívjuk.: Oleg krumlija.


Ő rántott májat készített hozzá, ami szintén nagyon finom volt.

 
Az idők folyamán egyik kedvenc köretünk lett. Semlegesebb ízű rántott vagy sült húsokhoz szoktam készíteni.

Tej, tejszín nincs benne! 


MIndig bejön a vendégeinknek is! Nagyon ajánlom kipróbálni!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit sós vízben megfőzzük, levét leöntjük.
  2. Ezalatt a kaprot apróra felvágjuk.
  3. A forró krumpliba beletesszük a vajat, a kaprot, az átnyomott fokhagymát, és megsózzuk.
  4. Fakanállal jól összekeverjük, de ne törjük teljesen össze.

  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 809
elküldve: 0
receptkönyvben: 165
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicikó

Mióta szakács: 2011.04.25.
251 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: orosz
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kapros-fokhagymás burgonya, burgonya fokhagymával-kaporral

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Sat, 2015-10-24 17:57

Már rég elmentettem, de csak most próbáltam ki: meglepően finom így a krumpli, gyakran fogom készíteni.

413
burgonya 1.5 kg
kapor 2 csokor
fokhagyma 6 gerezd
vaj 200 g
0 ízlés szerint