Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steak burgonya Kokki konyhájából

Steak burgonya Kokki konyhájából
Steak burgonya Kokki konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Grillekhez, sült húsokhoz kiváló.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Grillekhez, sült húsokhoz kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Alaposan megmossuk a burgonyát, és cikkekre vágjuk.
  2. A rozmaringot megmossuk, a leveleit lecsipkedjük, és apróra vágjuk.
  3. Tepsibe rakjuk, ráöntjük az olajat, a fűszereket, és alaposan összekeverjük.
  4. Kb. 20 percig sütjük előmelegített sütőben, amíg megpuhul.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 403
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kokki

Mióta szakács: 2013.10.09.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült burgonya, rozmaringos sült krumpli, héjában sült rozmaringos burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

127
burgonya 5 db
olívaolaj 3 ek
rozmaring 1 szál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint