r
Nosalty Logó

Olaszos zöldbabsaláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Olaszos zöldbabsaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 285 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1146 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 119 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    608.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    177.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    139 micro
  • β-karotin
    714 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    782 micro
Összesen 285 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    91.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2435.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    747 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    534 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    708.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    445 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    556 micro
  • β-karotin
    2855 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    3130 micro
Összesen 1146 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    251.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    665 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 119 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot megtisztítjuk, mossuk, majd fövő, sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hagyjuk hűlni.
  2. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk.
  3. A fokhagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, majd 1 ek. olajban közepes hőmérsékleten 1-2 percig dinszteljük. A rozmaringot hozzákeverjük.
  4. A paradicsomokat és a mozzarellagolyókat kettévágjuk, majd a zöldbabbal és a fokhagymával együtt egy edénybe tesszük.
  5. Az ecetet elkeverjük a maradék olajjal. Sóval, borssal ízesítjük. A salátára locsoljuk, lazán elkeverjük. A fenyőmaggal megszórjuk, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5910
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom előétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek