r
Nosalty Logó

Olasz paradicsomos csirke spagetti tésztával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Alexandra
Olasz paradicsomos csirke spagetti tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 818 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3273 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 152 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1095.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    779 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    1197 micro
Összesen 818 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    193 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    616 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4381 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    455 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    480 mg
  • Foszfor
    2179 mg
  • Nátrium
    788 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    401 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1119.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    285 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1302 micro
  • Kolin:
    474 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    3117 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    4786 micro
Összesen 3273 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    505 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 152 Kcal

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, és megszárítjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, és a combokat elősütjük.
  3. Ha kaptak egy kis kérget, kiszedjük őket.
  4. A hagymát és a paprikát beletesszük az olajba, és megfonnyasztjuk.
  5. Majd rátesszük a hámozott paradicsomot, fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, erős paprikával.
  6. Kicsit visszatesszük a tűzre, majd beletesszük a csirkecombokat, és azzal főzzük tovább, amíg meg nem puhul.
  7. Közben kifőzzük a spagetti tésztát.
  8. Ha elkészült a paradicsomos csirke, a spagetti tésztával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 8571
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Olasz paradicsomos csirke spagetti tésztával
Alexandra 42 recept

Gondoltam, kipróbálok valami olasz ételt. Ezt hoztam ki belőle. A családnak nagyon ízlett.

Címlapról ajánljuk

További cikkek