r
Nosalty Logó

Olasz paradicsomos csirke spagetti tésztával

Alexandra
Olasz paradicsomos csirke spagetti tésztával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

818
Kalória
48.2g
Fehérje
100.3g
Szénhidrát
23.7g
Zsír
279.8g
Víz
154.1g
Koleszterin
6.8g
Élelmi rost
7.3g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 818 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3273 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 152 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1095.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    100.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    279.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    779 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    1197 micro
Összesen 818 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    193 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    616 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4381 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    455 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    480 mg
  • Foszfor
    2179 mg
  • Nátrium
    788 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    401 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

Víz

  • Összesen
    1119.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    285 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1302 micro
  • Kolin:
    474 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    3117 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    4786 micro
Összesen 3273 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    505 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 152 kcal

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, és megszárítjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, és a combokat elősütjük.
  3. Ha kaptak egy kis kérget, kiszedjük őket.
  4. A hagymát és a paprikát beletesszük az olajba, és megfonnyasztjuk.
  5. Majd rátesszük a hámozott paradicsomot, fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, erős paprikával.
  6. Kicsit visszatesszük a tűzre, majd beletesszük a csirkecombokat, és azzal főzzük tovább, amíg meg nem puhul.
  7. Közben kifőzzük a spagetti tésztát.
  8. Ha elkészült a paradicsomos csirke, a spagetti tésztával tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 30 p

Gondoltam, kipróbálok valami olasz ételt. Ezt hoztam ki belőle. A családnak nagyon ízlett.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...