Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz bazsalikomos paradicsomleves

Olasz bazsalikomos paradicsomleves
Olasz bazsalikomos paradicsomleves
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy eredeti olasz étteremben ettem először ezt a levest, ami már ott pofon egyszerűnek tűnt, és valóban az is! Csak ajánlani tudom, mert aki szereti a paradicsomot, ezt is fogja!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Cukorbetegek és fogyókúrázók a cukrot kihagyhatják, vagy helyettesíthetik valamilyen természetes édesítővel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felrakjuk forrni a paradicsomlevet, hozzáöntjük a vizet, és belerakjuk a megtisztított vöröshagymát egészben.
  2. Ha felforrt, ízlés szerint fűszerezzük, majd belefőzzük a tésztát.
  3. Tálaláskor mozzarellát darabolunk bele.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 24
össznézettség: 101 546
elküldve: 4
receptkönyvben: 145
elkészítve: 19/21
Facebookon megjelent: -

szakács

Gicka

Mióta szakács: 2013.04.26.
2 recept

receptjellemzők

költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomleves, olasz fűszeres paradicsomleves, bazsalikomos paradicsomleves, mozzarellás paradicsomleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

179
paradicsomlé 10 dl
víz 2 dl
cukor 1 csapott ek
0 ízlés szerint
bazsalikom 1 teáskanál
mozzarella 10 dkg
tészta 5 dkg
vöröshagyma 1 kis db