r
Nosalty Logó

Nutellás habtorta Horandrától sütés nélkül

Horandra
Nutellás habtorta Horandrától sütés nélkül
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Az alaphoz

A krémhez

A tetejére

1513
Kalória
20.2g
Fehérje
135.7g
Szénhidrát
101.4g
Zsír
95.1g
Víz
145.6g
Koleszterin
18.9g
Élelmi rost
75.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 1513 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 7572 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Az alaphoz

A krémhez

A tetejére

Összesen 415 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    101.4 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1336.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    522 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    135.7 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    95.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    523 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    506 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1513 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    101 g

Zsír

  • Összesen
    507.1 g
  • Telített zsírsav
    285 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6680.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    1315 mg
  • Vas
    51 mg
  • Magnézium
    1340 mg
  • Foszfor
    2609 mg
  • Nátrium
    1277 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    678.6 g
  • Cukor
    379 mg
  • Élelmi rost
    95 mg

Víz

  • Összesen
    475.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2617 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    138 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2530 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    1024 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 7572 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    364.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    26 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 415 kcal

Elkészítés

Az alaphoz

  1. Kiolajozunk egy 24 cm-es kapcsos tortaformát, majd belenyomkodjuk az olvasztott margarin és a finomra tört keksz keverékét.
  2. Gőz fölött felolvasztjuk a tej- és étcsokit a nutellávalés a rummal, kihűtjük.
  3. Felverjük a 6 dl tejszínt a habfixálóval.
  4. Ha kihűlt a csokis keverék, akkor összekeverjük a tejszínhabbal, ezt az egészet ráöntjük a kekszmorzsára, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  5. Tálaláskor forró vízbe mártott, de letörölt késsel körbevágjuk a tortát, leemeljük a kapcsos karimát, és vastagon meghintjük kakaóporral.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 35 p
  • Tepsi mérete: 24

Nutellás sütit szerettem vona készíteni, volt itthon sok tejszín, és mivel nagyon meleg volt, nem akartam bekapcsolni a sütőt.:)

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...