r
Nosalty Logó

Nutellás-diós brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Nutellás-diós brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1356 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 5419 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 465 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    719.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    330 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.2 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    385 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    377 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    208 micro
Összesen 1356 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.9 g

Zsír

  • Összesen
    320.5 g
  • Telített zsírsav
    196 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    964 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2879.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    517 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    530 mg
  • Foszfor
    1320 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    592.8 g
  • Cukor
    461 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1538 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1507 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    358 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    834 micro
Összesen 5419 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 465 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat és a csokit összeolvasztjuk.
  2. Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukrokkal.
  3. Ha a csokis massza lehűlt, belekeverjük a tojásos masszát, majd a lisztet.
  4. A Nutellát a tetejére kenjük, kanállal eligazítjuk, majd megszórjuk a dióval.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 521
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 37249
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 24.

Receptkategóriák

Barbi konyhájában találtam ezt a nagyszerű ötletet, és kipróbáltam a saját brownie receptemmel. A dió kicsit elnyomja a Nutella töménységét, úgyhogy remekül passzolnak egymáshoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.