Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nizzai jellegű tonhalsaláta

Nizzai jellegű tonhalsaláta
Nizzai jellegű tonhalsaláta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nizzai tonhalsalátának rengeteg változata van - ez egy egyszerű, könnyű, kánikulára való darab!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást és a babot külön-külön lábasban megfőzzük. Mindkettőt főzzük olyan állagúra, amilyet szeretünk!
  2. A salátát mossuk meg és tépkedjük össze, tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a kettévágott paradicsomot, az olajbogyót és a vékonyra vágott kaliforniai paprikát. Ha kész a bab, azt is tegyük hozzá.
  3. Az olívaolajat és a fehérborecetet keverjük ki a sóval és a borssal, öntsük le az öntettel a salátát, és keverjük el.
  4. Tegyük a salátát tálba, és tegyük mellé a félbevágott főtt tojásokat, majd a nagyobb darabokra morzsolt tonhalat.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 4 681
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 3

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
826 recept

receptjellemzők

konyha: francia
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Tonhalsaláta nizzai módra

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

593
főtt tojás 2 db
zöldbab 10 dkg
0 ízlés szerint
zöld kaliforniai paprika 0.25 db
koktélparadicsom 6 db
olívaolaj 1 dl
fehérborecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római saláta 80 g
olajbogyó 10 db
tonhal 10 dkg