Nosalty Logó

Narancsos csirke lila szakácstól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
lila szakács
Narancsos csirke lila szakácstól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 765 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3057 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 115 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    946.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    348.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    167 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    194 micro
Összesen 765 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211 g

Zsír

  • Összesen
    189.9 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    859 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3787.4 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    1766 mg
  • Nátrium
    1104 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.2 g
  • Cukor
    102 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1394.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    333 mg
  • D vitamin:
    109 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    76 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    271 micro
  • Kolin:
    719 mg
  • Retinol - A vitamin:
    580 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    453 micro
  • β-crypt
    669 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 3057 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 115 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
  2. A mézzel elkevert mustárral átkenjük a csirkedarabokat, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. A hagymát és a narancsot gerezdekre bontjuk, ügyelve arra, hogy a fehér, héj felőli részt teljesen eltávolítsuk. Egy sütőedényben összekeverjük az olívaolajjal, majd megszórjuk az apróra vágott kakukkfűvel, és enyhén sózzuk, borsozzuk.
  4. A csirkedarabokat bőrös felükkel felfelé elrendezzük a hagyma- és narancsgerezdek között, majd a tetejükre 1-1 kocka margarint teszünk, és 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2980
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 14.

Ajánló

Elvileg a narancs hozzá a köret, de én a biztonság kedvéért csináltam mellé rizst is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

lila szakács 8 recept

Kb. 1 éve rendeltem pár magazint a TV Paprikától. Most új tervem, hogy amiket elkészítek, azokat felteszem nektek. Ehhez a főételhez pedig jó sütést, és jó étvágyat!:)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek