r
Nosalty Logó

Mustáros-lilahagymás csirkemell

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Mustáros-lilahagymás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A sűrítéshez

Összesen 321 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A sűrítéshez

Összesen 1288 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A sűrítéshez

Összesen 134 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    696.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    357 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 321 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.6 g

Zsír

  • Összesen
    64.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    470 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2786.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    1428 mg
  • Nátrium
    633 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    704.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    479 mg
  • Retinol - A vitamin:
    330 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1288 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 134 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A sűrítéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. Csirkemellet csíkokra vágjuk.
  2. Serpenyőben olajat hevítünk, majd rátesszük a húst, és megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát, és sütjük még pár percig.
  4. Lisztet, tejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük, és összeforraljuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8826
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mustáros-lilahagymás csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Krumplipürével tálaltam. A gomba meg főtt tojás, a kalapja paradicsomcikk. Kalapján a pöttyök majonéz, szemei olajbogyókarika, az orra savanyú uborka vége, a szája paprikakrém.:)

Hozzávalók

A húshoz

A sűrítéshez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek