r
Nosalty Logó

Kacsamáj kapribogyós mártásban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Pogácsa
Kacsamáj kapribogyós mártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 810 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    808 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1318.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    524 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18073 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    81 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1126 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18071 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1615 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2636.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    293 mg
  • Vas
    92 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    854 mg
  • Réz
    18 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    526.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36147 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    162 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2252 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 810 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamájat falatnyi darabokra vágjuk. A vöröshagymát négybe vágjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát felkockázzuk.
  2. Kevés olívaolajon a hagymaszeleteket kevergetve megdinszteljük. Hozzáadjuk a májat, erős lángon gyakorlatilag megpirítva megsütjük.
  3. A végén hozzáöntjük a főzőtejszínt és a kapribogyót, sózzuk, borsozzuk, kevergetve besűrítjük a mártást.
  4. Krumplipürével tálaltam.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 749
  • Feltöltés dátuma: 2020. július 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kacsamáj kapribogyós mártásban
Pogácsa 381 recept

Eredetileg resztelt májat akartam készíteni, aztán kicsit tovább variáltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek