Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros kacsamáj bulgurral

Mustáros kacsamáj bulgurral
Mustáros kacsamáj bulgurral
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Semmi egyéb zöldségem nem volt itthon, mint két nagy hagyma. Ebből kellett valamit kitalálni ebédre.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt annyi sós vízzel, ami bőven ellepi, feltesszük főzni nagyon kis lángon, lassan.
  2. A hagymákat felkarikázzuk, és 1 kanál olíván erős lángon megpirítjuk. Kiszedjük egy tányérra.
  3. A kacsamájat vékonyan felszeleteljük, kevés olíván erős lángon megpirítjuk, a végén rácsurgatjuk a mustárt, jól összekeverjük.
  4. Egy tálban összekeverjük a májat, bulgurt és a megpirított hagymakarikákat.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 949
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
226 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulgur kacsamájjal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

483
olívaolaj 2 ek
kacsamáj 25 dkg
bulgur 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
lila hagyma 1 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
víz 2 dl