Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustárban sült csirkecomb

Mustárban sült csirkecomb
Mustárban sült csirkecomb
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű és nagyon mustáros, csak aki szereti a mustárt, az vágjon bele.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mustárt, sót, 1 ek olajat, összezúzott fokhagymát és borsot elkeverjük, és bekenjük vele a csirkecombokat.
  2. Lefedjük, és legalább 1 óráig állni hagyjuk.
  3. Egy tepsit kikenünk a maradék olajjal, belefektetjük a combokat, leöntjük a tejszínnel.
  4. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
  5. Burgonyakrokettel és salátával tálalhatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 885
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros-tejszínes csirkecombok, csőben sült mustáros combok, tejszínes mustáros csirkecombok csőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

541
dijoni mustár 1 teáskanál
mustár 4 ek
1 tk
napraforgó olaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
bors 0 ízlés szerint
csirke felsőcomb 8 db
főzőtejszín 1 dl