r
Nosalty Logó

Mozzarellával töltött hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mozzarellával töltött hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 492 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1962 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 235 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    503 mg
  • Nátrium
    557 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 492 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    169.6 g

Zsír

  • Összesen
    136.4 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    568 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5687.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1053 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    2014 mg
  • Nátrium
    2228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    514.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    383 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    373 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1962 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    680.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    241 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 235 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hús szeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal, bazsalikommal fűszerezzük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy átvegye a fűszerek ízét.
  2. A hússzeletekre fektetünk egy-egy szelet mozzarellát, majd feltekerjük őket, és befedjük a baconnel. Egy tepsibe tesszük őket, amibe nem szükséges előtte zsiradékot tenni.
  3. A húsokat 150 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt puhára pároljuk, majd 200 fokon 10-15 perc alatt ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2924
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 12.

Ajánló

Köretként párolt zöldségeket adhatunk hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Könnyen, gyorsan elkészíthető fogás, akár hétvégi ebédhez, akár egy gyors vacsorához. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!