r
Nosalty Logó

Mozzarellával paradicsommal púpozott csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Ada
Mozzarellával paradicsommal púpozott csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 707 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2827 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 174 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.5 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2498 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    605 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    728 mg
  • Nátrium
    1029 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    268.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    302 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    669 micro
Összesen 707 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    242 g

Zsír

  • Összesen
    187.8 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    881 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9992.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    2419 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    2911 mg
  • Nátrium
    4117 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1074.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1147 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    182 micro
  • Kolin:
    587 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1038 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1208 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2675 micro
Összesen 2827 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    617.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    318 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180C fokra.
  2. A húsokat megmossuk, és fél ujjnyi vastagra felszeleteljük őket, sózzuk, borsozzuk, félrerakjuk.
  3. A mozzarellát, a hagymát, a paradicsomot és a cukkinit felkarikázzuk, besózzuk, és megszórjuk grill fűszerkeverékkel - én grill zöldség mediterrán fűszerkeveréket használok. Ha van otthon gomba, és valaki szereti, még ízletesebb lesz tőle.
  4. Egy nagy méretű tepsit kibélelünk alufóliával, megcsorgatjuk olívaolajjal vagy valamilyen fűszeres olajjal - nekem rozmaringos volt itthon.
  5. A hússzeleteket ráfektetjük, és jöhet a púpozás. Minden húsra kerül két szelet gépsonka, majd erre a mozzarella szeletek, rá a paradicsomszeletek, cukkini és hagymaszeletek, majd beborítjuk szeletenként két baconnel, és sajtot reszelünk a tetejére.
  6. Hőlégkeveréses sütőben 20-25 perc alatt kész.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5952
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan kellett, és valami finom fűszeres, mediterrán jellegű dologra vágytam, valami hasonlót ettem egyszer Harkányban. Nem sikerült teljesen a reprodukció, de így is nagyon finom volt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.