Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás tonhalsaláta Glaser konyhájából

Mozzarellás tonhalsaláta Glaser konyhájából
Mozzarellás tonhalsaláta Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához keverhetünk pár durvára vágott olajbogyót is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot négybe vágjuk, a magokat kivágjuk, majd a húst kockákra vágjuk.
  2. A mozzarellát és a tojást kockákra vágjuk. A tonhalat leszűrjük, majd villával apró darabokra tépkedjük. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk. Az egészet összekeverjük.
  3. A creme fraichet simára keverjük a citromlével és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük, hozzákeverjük a bazsalikomot.
  4. Az öntetet a salátára öntjük, és óvatosan összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 152
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas

egyéb elnevezések

tonhalsaláta, tonhalsaláta mozzarellával, mozzarellás halsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

786
paradicsom 2 közepes db
mozzarella 125 g
főtt tojás 2 db
tonhalkonzerv 185 g
újhagyma 2 közepes db
crème fraîche 100 g
olívaolaj 3 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 ek