Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás surimi

Mozzarellás surimi
Mozzarellás surimi
7 perc / előkészület: 2 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor fogyókúráztam, fehérjenapra találtam ki ezt az isteni ételt. Azóta is a kedvencem. Az adagok arányát bárhogyan lehet változtatni, éhségtől függően. :) A képen látható adag 2 surimi, 1 sajt. Ha a tetejét pirított szezámmaggal megszórod, egyszerűen mennyei lesz .

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Bármilyen fogyókúrába jól beilleszthető. Tényleg próbáld ki, sokkal finomabb, mint ahogy kinéz. :) Nem találtam jobb kategóriát.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A surimi rudakat kb 3 mm vastagra felkarikázzuk.
  2. A mozzarellát kis darabokra összevágjuk.
  3. A surimit pici olajon teflonos serpenyőben megpirítjuk, folyamatos kevergetés közben (lehetséges, hogy a szeletek szétesnek, de ez nem baj).
  4. A megpirított surimire rádobáljuk a sajtdarabokat, és összeforgatjuk vele. Amikor a sajt elolvadt, és bevonta a surimit, kész (én nem szoktam sózni).
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 520
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

WIIKK

Mióta szakács: 2012.01.22.
8 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos surimi, surimi mozzarellával, surimi sajttal, rák ízű halrudak sajttal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nyamiii
Nyamiii Tue, 2013-12-24 17:33

Szia! Ma megcsináltam, nagyon fincsi volt! Azt hiszem tovább fogom gondolni, hogy ne csak egy gyors előétel, hanem egy kicsi bőségesebb legyen. Ha megosztom mindenképp feltüntetlek, mint gondolatébresztő fincsiségforrást! Boldog Karit!

WIIKK
WIIKK / WIIKK Sat, 2014-01-18 15:40

Örülök, hogy valaki megcsinálta már és sikert is aratott! :)

WIIKK
WIIKK / WIIKK Sun, 2012-02-26 10:21

Látom nem hiszitek el, hogy ez milyen fini, tényleg érdemes kipróbálni! :)

dida
Ildi / dida Sun, 2012-02-12 15:06

Jó kis recept! :)
De mi az a "100 g vagy 120 g mozzarella"? :)

WIIKK
WIIKK / WIIKK Sun, 2012-02-12 17:16

A mozzarella egy lágy sajtféle, ami 100g vagy 120g-os kiszerelésben kapható gyártótól függően ezért írtam így.:) Zacskóban csomagolva folyadékkal együtt kapható, a folyadékot nem kell felhasználni.

dida
Ildi / dida Sun, 2012-02-12 22:30

Tudom mi az a mozzarella... Köszönöm... Konkrétan a "100g vagy 120g"-mal volt problémám... Esetleg ha úgy írod, hogy 100-120g, érthetőbb lett volna! :)

WIIKK
WIIKK / WIIKK Mon, 2012-02-13 10:03

Ne haragudj nem akartalak kioktatni, de én sem értettem meg, hogy te mire kérdezel rá. Kijavítottam ahogy kérted. Köszönöm az észrevételt.

494
surimi 100 g
mozzarella 120 g
napraforgó olaj 1 teáskanál