Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított hal vajas-tejszínes kukoricán

Pirított hal vajas-tejszínes kukoricán
Pirított hal vajas-tejszínes kukoricán
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokkal gyakrabban kéne halat ennünk, mint ahányszor tesszük. Ilyen receptekkel nem lesz nehéz! Pirított hal recept a Bonduelle-től!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, és az olajon mindkét oldalán puhára pirítjuk.
  2. A vajat egy másik serpenyőben megolvasztjuk, ráöntjük a kukoricát, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és besűrítjük. Végül a metélőhagymát is hozzáadjuk.
  3. A szépen megpirult halat a vajas-tejszínes kukoricán tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 357
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes hal, kukoricás halfilé

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

337
hal 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
vaj 2 ek
csemegekukorica 170 g
habtejszín 2 dl
snidling 1 ek