Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás vajkrém Anditól

Medvehagymás vajkrém Anditól
Medvehagymás vajkrém Anditól
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már második alkalommal készítettem ezt a finom vajkrémet, amit elsőre friss és pirítós kenyérre kenve fogyasztottunk. A következő 3 adag ment a fagyasztóba kisebb adagokban. Jól jön majd, ha már vége a szezonnak.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Hűtőben frissen sokáig eláll, és fagyasztóban kis edénykékben, esetleg jégkockatartóban pedig egyszerűen tárolható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlővel leitatjuk róla a vizet.
  2. Turmixgépbe tépkedjük, és olívaolajjal meglocsolva pépesítjük, közben adunk hozzá egy-egy kis darab vajat, és azzal együtt turmixszoljuk tovább. Minél nagyobb adagot készítünk, annál könnyebben tudjuk turmixolni.
  3. Legvégül meghintjük sóval, és jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 512
elküldve: 0
receptkönyvben: 73
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Andi80

Mióta szakács: 2011.12.16.
380 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

289
vaj 20 dkg
medvehagyma 1 csokor
olívaolaj 3 ek
1 csipet