Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán combok

Mediterrán combok
Mediterrán combok
120 perc / előkészület: 30 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig új ételt kell kitalálni, és most ez lett a kreálmány.

hozzávalók / 2 adag

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A töltelékhez valókat apróra vágjuk és összekeverjük, majd beletöltjük a combok bőre alá. A combokat  ételízesítővel megszórjuk.
  2. Tepsibe rakjuk a felkarikázott krumplit és hagymát, sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk egy kevés olajjal. Bőrével felfele rárakjuk a krumplira a combokat, és a combok alá dugunk 1-1 babérlevelet.
  3. Fóliával lefedjük, és 150 fokon 60 percig sütjük, majd fólia nélkül még fél órára visszarakjuk sülni.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 379
elküldve: 0
receptkönyvben: 86
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pipicznoraanna

Mióta szakács: 2011.12.09.
16 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

töltött csirkecomb, almás töltött csirkecomb, kolbászos töltelékkel töltött csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

701
csirkecomb 2 db
alma 0.25 db
tárkony 1 szál
kolbász 10 dkg
tojás 1 db
zsemle 0.5 db
újhagyma 1 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
burgonya 3 db
vöröshagyma 1 közepes fej
babérlevél 2 db