r
Nosalty Logó

Marhahús tésztával és színes paprikával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Marhahús tésztával és színes paprikával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 486 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1939 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 165 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    21.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1863.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    1476 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    864 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 486 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    85.8 g

Zsír

  • Összesen
    67.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7453.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    1091 mg
  • Nátrium
    5904 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    655.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    396 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3456 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    741 micro
Összesen 1939 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    633.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    294 micro
  • β-crypt
    80 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst és a paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apróra felkockázzuk.
  2. A páchoz a hozzávalókat összekeverjük, a húst alaposan beleforgatjuk. 20 percig hűtőben állni hagyjuk.
  3. A rizstésztát megfőzzük.
  4. Wokban vagy serpenyőben felhevítjük az olajat és pár perc alatt megsütjük benne a húst, majd kiszedjük és félretesszük.
  5. A maradék olajat kiöntjük a serpenyőből. Beletesszük a hagymát és a paprikacsíkokat, kevergetve, rázva 1-2 percig sütjük benne.
  6. Hozzáadjuk a feketebabszószt és a szójaszót. Jól elkeverjük.
  7. A tésztát a zöldségekhez adjuk, összeforgatjuk. A végén kerül bele ahús. 1 perc alatt felmelegítjük. Azonnal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 23835
  • Feltöltés dátuma: 2009. március 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Van egy Szakácskönyvtár c. receptkönyv sorozatom. A kínai részben találtam ezt a receptet. Szép, finom és egyszerű.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek