Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól

Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól
Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy sütés nélküli, nagyon krémes, nagyon málnás finomság! Mivel liszt nélkül készül, ha a cukrot is elhagyjuk, és helyettesítjük valami természetes édesítőszerrel, akkor még "alakbarátnak" is nevezhetjük, és büntetlenül fogyaszthatjuk!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tipp: bármilyen más gyümölccsel is finom lehet, például ribizli, szeder, áfonya, eper, barack, stb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport az édesítővel (vagy cukorral) és a tejjel krémesre keverjük.
  2. A mascarponét is elkeverjük, majd a pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kikeverjük.
  3. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és a pudingos krémhez adjuk, majd a zselatinfixet is belekeverjük.
  4. A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, háromnegyed részét a krémhez keverjük.
  5. Egy lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk, és néhány órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A maradék málnaszemekkel (esetleg tejszínhabbal) díszítve, hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 8 097
elküldve: 1
receptkönyvben: 120
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnatorta, sütés nélküli krémtorta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

466
málna 40 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
mascarpone 25 dkg
tej 5 dl
cukor 5 ek
habtejszín 3 dl
habfixáló 1 csomag
zselatinfix 1 csomag