Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás pohárkrém

Málnás pohárkrém
Málnás pohárkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kimaradt tejszínhab felhasználására kreáltam ezt a gyümölcshabot, könnyű nyári vasárnapi ebédet lezáró desszertként tudom elképzelni.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Babapiskóta, édes keksz, kourabiedes.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Habbá verjük a tejszínt zselatin fix-szel.
  2. Belekeverjük a cukrokat.
  3. A málnát villával összetörjük és belekeverjük a habba, egy kiskanálnyit meghagyunk.
  4. Két üvegpohárba töltjük a hab háromnegyedét.
  5. A maradék málnapépet a pohárban levő krémbe kiskanállal beletesszük, sötétebb csíkokat húzva.
  6. Megszórjuk egy rétegben kakaóporral, majd a tetején elosztjuk a maradék masszát.
  7. 2-3 órára hűtőbe tesszük, citromfűvel díszítve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 20 221
elküldve: 3
receptkönyvben: 280
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás-tejszínes pohárkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

362
málna 10 dkg
habtejszín 2 dl
zselatinfix 1 teáskanál
cukor 1 ek
vaníliás cukor 1 csomag
cukrozatlan kakaópor 2 kk
citromfű 0 ízlés szerint