Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mákos-répás metélt

Mákos-répás metélt
Mákos-répás metélt
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 A 24 óra "Nagy ízvadászat" és az Egészség-vár Alapítvány receptversenyére készült recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát forró, enyhén sós vízben kb. 5 percig pároljuk, majd hidegvízzel leöblítjük, lecsepegtetjük.
  2. A tésztát bő, enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
  3. Egy nagy serpenyőben forrósított vajon, közepes tűzön kb. 1 percig kevergetjük a mákot.
  4. Hozzáadjuk a sárgarépát, a petrezselymet, és még 3 percig pároljuk.
  5. Sózzuk, borsozzuk.
  6. A tésztát leszűrjük  (csak kissé csepegtetjük le).
  7. A mákos sárgarépával alaposan összekeverjük és tálaljuk.
     

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 825
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Mártika és Feri

Mióta szakács: 2008.09.24.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mákos-sárgarépás metélt, mákos-sárgarépás tészta, tészta mákkal és sárgarépával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2011-03-21 15:57

Very informative post. Thanks for taking the time to share your view with us.

629
sárgarépa 40 dkg
tészta 50 dkg
mák 6 dkg
vaj 2 ek
petrezselyem 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint