adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
-
10 dkg füstölt szalonna
-
10 dkg kolbász
-
15 dkg krémsajt
-
5 dkg vaj
-
1 közepes fej lilahagyma
-
1 gerezd fokhagyma
-
2 ek majonéz
-
1 tk mustár
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
500
Kalória
9.4g
Fehérje
3.6g
Szénhidrát
49.5g
Zsír
27.3g
Víz
49.4g
Koleszterin
412.3mg
Élelmi rost
1.1g
Cukor
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
Összesen
500
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
Összesen
1999
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
Összesen
385
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.4 g
Zsír
-
Összesen 49.5 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 529.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 480 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 27.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
500
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.8 g
Zsír
-
Összesen 198.1 g
-
Telített zsírsav 68 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 198 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2117.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 43 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 1921 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 109 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 345 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 339 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 83 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
1999
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 56% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.3 g
Zsír
-
Összesen 38.1 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 407.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 25 mg
-
Nátrium 370 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 2.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 21 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 65 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
385
kcal
Elkészítés
- A bőrt eltávolítjuk a szalonnáról, majd felszeleteljük.
- A kolbászról szintén lehúzzuk a bőrét, és felkarikázzuk. A hagymát feldaraboljuk, és húsdarálón ledaráljuk a szalonnát, kolbászt és a hagymát.
- A vajat kikeverjük a sajtkrémmel, majonézzel, mustárral, fűszerekkel és a ledarált hozzávalókkal, majd jól összedolgozzuk.
- Behűtve kínáljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 20 p
Kiflikarikákra vagy bagettre kenve kínálhatjuk előételként, de friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal finom reggeli vagy uzsonna is lehet.