Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Macifej puding

Macifej puding
Macifej puding
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis vidámság. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet lecsepegtetjük, és kimagozzuk.
  2. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, vízzel kiöblített tálba, és 2 csészébe öntjük, majd hagyjuk kihűlni.
  3. Miután kihűlt egy tálcára borítjuk, és meggyel kirakjuk a füleit, száját, szemeit, orrát.
  4. Barackkompóttal díszítjük a füleit, szemeit.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 176
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

macis puding, barackos puncspuding, gyümölcsös puding

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

361
tej 1 l
puncs pudingpor 2 tasak
cukor 6 ek
meggybefőtt 350 g
barackbefőtt 100 g