Nosalty Logó

Lyoni lapocka

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Capucine
Lyoni lapocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Hús

Saláta és öntet

Összesen 1428 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Hús

Saláta és öntet

Összesen 2855 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Hús

Saláta és öntet

Összesen 150 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3525.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    821 mg
  • Nátrium
    2335 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    649.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    143 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2428 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1499 micro
Összesen 1428 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.5 g

Zsír

  • Összesen
    174.6 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7051.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    278 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1641 mg
  • Nátrium
    4670 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1298.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    287 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    403 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4856 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2999 micro
Összesen 2855 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 150 Kcal

Hozzávalók

Hús

Saláta és öntet

Elkészítés

Hús

  1. A húst szeljük fel ujjnyi vastag szelekre. A hagymát szeleteljük fel.
  2. Egy mélyebb sütőedény aljában keverjük össze a páclevet. Sót, borsot, ecetet, bort és paprikát.
  3. Tegyük bele végül a hússzeleteket, azokra a hagymaszeleteket.
  4. Fedjük be alufóliával, és egy órát süssük lassú tűzön. Azután fedjük ki, és forgassuk át a húsokat. Amíg el nem fő a leve és elkezd pirulni, addig közepes lángon időnként locsolva, forgatva süssük.
  5. Közben a sütőben megsül a fagyasztott hasábburgonya, sütőpapíron.

Saláta és öntet

  1. A salátánkat mossuk meg, szárítsuk meg, és tegyük félre. Az öntet hozzávalóit egy kis tálban keverjük össze, és adjuk fel a saláta mellé, csak étkezéskor locsoljuk meg vele.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 10441
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 21.

Ajánló

Cabernet Savignon

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Capucine 23 recept

Mindig közel állt hozzám a francia konyha. Egy lyoni bouchonban elköltött vacsora emlékére készítettem ez a fogást. További receptek a blogomon.

Hozzászólások

aantee

Bocsánat, nekem nem teljesen tiszta, h a húst a süt?ben (de ott már sül a krumpli) vagy a gázon (minek az alufólia és a süt?edény) csinálod. Nagyon jól hangzik és hát szeretném kipróbálni... :-)

Törölt felhasználó

Én is kíváncsi lennék, hogyan is készül! Köszi. Kati

aantee

Végül a süt?ben készítettem el. Jóval tovább tartott, mint a recept írja, de valóban finom, üdít?en újszer? ízvilágú pörköltféleség született bel?le. Sztem sokkal több hagymát is elbír, én eleve 2 nagy fejet tettem, de legközelebb még többet fogok, jót tesz neki.

Hagymafaló

szerintem ezzel sokunknak segítettél! :)

Melcsiboszi

Ma megcsináltam ebédre, nagyon ízlett mindenkinek! :) Süt?ben csináltam, és engem is a pörköltre emlékeztetett... Köszönöm a receptet! :)

Hozzávalók

Hús

Saláta és öntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek