Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós kacsamáj

Lecsós kacsamáj
Lecsós kacsamáj
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az én gyerekeim nem rajonganak a májért, de ha így készítem, szívesen megeszik sült krumplival. Mi bulgurral szoktuk enni, de illik hozzá a rizs is, krumplipüré is, vagy egyszerűen kenyérrel is fogyasztható.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1 evőkanál olajon megdinszteljük a hagymát, teszünk rá őrölt fekete borsot, fűszerpaprikát és majorannát, aztán ráöntjük a májat, és az egészet összepirítjuk.
  2. Ha kivilágosodott a máj, akkor hozzáöntjük a lecsót, ízesítjük ételízesítővel, ketchuppal, mustárral, cukorral, és összerottyantjuk.
  3. Majd végül belereszelünk 2 gerezd fokhagymát. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 290
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rita konyhája

Mióta szakács: 2019.01.27.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 10 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

máj lecsósan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

183
kacsamáj 1 kg
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 1 ek
lecsó 680 g
fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 kávéskanál
majoranna 1 kk
ételízesítő 1 teáskanál
ketchup 1 ek
mustár 1 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
nádcukor 1 teáskanál