r
Nosalty Logó

Lecsós kacsamáj

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Rita konyhája
Lecsós kacsamáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1821 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 96 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Vas
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    515 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    581.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11985 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    742 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11984 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    181 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 183 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Vas
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    196.6 g

Zsír

  • Összesen
    54.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    5150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5818.2 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    672 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    307 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    2753 mg
  • Nátrium
    1546 mg
  • Réz
    60 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    877.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119848 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    540 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7415 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119840 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 1821 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Vas
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    272 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    307 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6324 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6324 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    95 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 96 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 1 evőkanál olajon megdinszteljük a hagymát, teszünk rá őrölt fekete borsot, fűszerpaprikát és majorannát, aztán ráöntjük a májat, és az egészet összepirítjuk.
  2. Ha kivilágosodott a máj, akkor hozzáöntjük a lecsót, ízesítjük ételízesítővel, ketchuppal, mustárral, cukorral, és összerottyantjuk.
  3. Majd végül belereszelünk 2 gerezd fokhagymát. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 2512
  • Feltöltés dátuma: 2020. március 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsós kacsamáj
Rita konyhája 10 recept

Az én gyerekeim nem rajonganak a májért, de ha így készítem, szívesen megeszik sült krumplival. Mi bulgurral szoktuk enni, de illik hozzá a rizs is, krumplipüré is, vagy egyszerűen kenyérrel is fogyasztható.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek