Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó Hobbychef konyhájából

Lecsó Hobbychef konyhájából
Lecsó Hobbychef konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a lecsót, el lennék vele egy darabig. Nos, ezúttal lecsó lecsóval készült! Csak úgy önmagában, minden hozzávaló nélkül. Nem volt benne kolbász, tojás, gomba, tök... Csak LECSÓ!
Isteni volt, természetesen csípősen készült.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a a többi hozzávalót tetszőlegesen felvágjuk.
  2. A zsíron megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a paprikákat, majd kis idő elteltével a paradicsomot. Fűszerezzük.
  3. Üvegesre főzzük a lecsót, majd elzárjuk a tűzhelyt, hagyjuk egy ideig hőntartáson.
  4. Tálalunk, házi kenyérrel fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 368
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó, paradicsomos-paprikás egytálétel, lecsó alaprecept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

165
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
sertészsír 1 ek
lecsópaprika 15 dkg
paprika 2 db
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
paradicsom 3 közepes db