Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos zöldbab gratin

Lazacos zöldbab gratin
Lazacos zöldbab gratin
220 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 200 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A creme fraichet ízesíthetjük kevés áttört fokhagymával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot megtisztítjuk, 3 cm-es darabokra vágjuk, megmossuk, majd fövő sós vízben kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
  2. A creme fraichet a csomborral elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a zöldbabbal elkeverjük.
  3. A zöldbabot egy vajjal kikent tűzálló tálba öntjük.
  4. A halat megmossuk, szárazra itatjuk, a citromlével meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
  5. A halat a zöldbabra helyezzük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütő alsó harmadába, és kb. 20 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 619
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült lazac, zöldbabos sült lazac, sült hal zöldbabbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

527
zöldbab 400 g
crème fraîche 150 g
borsikafű 1 teáskanál
lazac 300 g
citromlé 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 0.5 tk