Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos kosárkák

Lazacos kosárkák
Lazacos kosárkák
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Íme egy szuper vendégváró vagy előétel ötlet. Garantált a siker :)
Aki nem szereti, az helyettesítheti a lazacot sonkával, vagy a kaprot bármilyen más zöldfűszerrel.

hozzávalók / 3 adag

Tészta

Töltelék

Tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, majd kb. fél centi vastagra nyújtjuk (pihentetni, hűtőbe tenni nem kell). Korongokat szaggatunk belőle, és muffinformába tesszük.
  2. 180 fokos sütőben sütjük kb. 25 percig.

Töltelék

  1. A krémsajtot egyszerűen csak összekeverjük a fűszerekkel, a tormával és a citromlével, majd a kosárkákba töltjük.

Tetejére

  1. A tetejére tesszük a lazacot, és citrommal és kaporral díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 693
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
mikor: uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

lazacos pite, sajtkrémes kosár füstölt lazaccal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

514
finomliszt 20 dkg
margarin 5 dkg
tejföl 1 ek
0 ízlés szerint
krémsajt 10 dkg
citromlé 1 ek
kapor 0 ízlés szerint
ecetes torma 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
füstölt lazac 10 dkg
citrom 1 db
kapor 1 szál