Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacfilé gombás rizzsel zöldspárga-ágyon

Lazacfilé gombás rizzsel zöldspárga-ágyon
Lazacfilé gombás rizzsel zöldspárga-ágyon
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahogy egyre melegebb lesz és jön a jó idő, inkább a könnyebb ételeket kívánjuk, amelynek kiválóan megfelel ez a spárgás-halas-gombás recept. Diétázó hölgyeknek pedig kifejezetten ajánlom, mert a romantikus vacsorának, a kevés kalóriának és szívünk választottjának is eleget tesz! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpároljuk a rizst.
  2. Apró kockákra vágjuk a gombát, és pici olívaolajon megpároljuk, majd lecsepegtetjük, és hozzáadjuk a rizshez.
  3. A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben mindkét oldalukat megsütjük.
  4. A spárgát pici vízben 3-4 percig pároljuk, hogy roppanós maradjon.
  5. A spárgákat tányérra helyezzük, ráteszünk egy lazacszeletet, egy kupacka gombás rizst, és a tetejét megszórhatjuk pirított fenyőmaggal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 512
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

lazac rizzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

565
csiperkegomba 300 g
rizs 250 g
víz 5 dl
lazac 800 g
zöldspárga 500 g
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint