Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskagombás rakott tészta

Laskagombás rakott tészta
Laskagombás rakott tészta
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptam egy doboz laskagombát, körülnéztem, mi van itthon, amivel el lehetne készíteni. Ez alakult ki belőle. Sajnos, a megkezdetlen tálat nem tudtam lefényképezni, későn kaptam észbe.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a hagymát, hozzátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, és amikor már fehéredett a hús, hozzádaraboljuk a laskagombát is.
  2. Beletesszük a fokhagymát, petrezselymet, és hagyjuk főni vagy 20 percet. Így utólag úgy gondolom, hogy kellett volna vizet is tenni alá, hogy több legyen a leve.
  3. Megfőzzük a tésztát. Nem kell túlfőzni, a sütésnél még puhul.
  4. Belerétegezzük a gombás húst meg a tésztát egy nagy üvegtálba, rátesszük a tejfölt a tetejére, és betoljuk a sütőbe.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 968
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

MosolygÓ

Mióta szakács: 2014.01.18.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás rakott tészta, laskagombás tészta, tejfölös darált húsos rakott tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

531
napraforgó olaj 0.5 dl
vöröshagyma 1 közepes db
darált sertéshús 0.5 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 1 csokor
csuszatészta 30 dkg
laskagomba 0.5 kg
tejföl 3 dl